virtuaalitalli

Tervetuloa!

Keskeltä peltolakeuksia, löytyy Wuorenheimon tallipiha. Tallista löytyy muutama starttaava suomenhevonen ja keväisin pihalla kirmailee myös omia kasvatteja Wuoren liitteen alla.

Jokaista hevostamme treenataan yksilöllisesti ja hevosemme kilpailevat tasaiseen tahtiin, niin että jokainen hevosemme pysyisi terveenä koko kilpauransa ajan. Ravuriemme treenauksesta vastaa pitkän linjan hevosihmiset. Ravurimme tunnistaa kisoissa seurasta WRT.

Tilamme

Pihapiiristämme löytyy valoisa ja tilava sekä hyvin toimiva tallirakennus. Tallimme keskiosasta löytyy tilava ja valoisa varustehuone joiden seinustalta löytyy siististi ripustettuna varusteet sekä yhdeltä seinältä hyllyköstä omista koreista pintelit ja suojat sekä harjat. Yhdeltä seinustalta löytyy loimihyllyt sekä muutama teline loimien kuivatukseen.

Tarhamme ovat lankkuaidalliset ja tilavat ja ne siivotaan viikoittain. Lyhyen matkan päästä löytyy isot ja tilavat laitumet joissa on luonnon lammet. Hevosemme saavat parin viikon laidunloman kesällä.

Lyhyen ajomatkan päästä löytyy oma harjoitusrata sekä muutama valjastuskatos. Rataa hoidetaan päivittäin ja pohja on aina hyvässä kunnossa. Radallamme on myös talvisin kunnossapito. Valjastuskatokset ovat tilavat ja jokaisesta löytyy valjaskoukku. Varustekatoksiamme hoidetaan myös viikoittain joten katokset ovat hyvässä kunnossa. Radaltamme löytyy myös muutamat harjoitus- sekä kilpakärryt joita on mahdollisuus lainata tarvittaessa.

Kuulumisiamme voit seurata Blogistamme